Besplatna isporuka za porudžbine preko 3300 RSD

0.00 RSD

USLOVI PRODAJE

Poštovani kupci,
Molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe www.bebili.rs internet sajta. Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi prodaje).

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina putem naše internet stranice www.bebili.rs smatra prodajom na daljinu.
Kupac je fizičko lice koje kupuje proizvod radi namirenja individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti. Kupac klikom na dugme "završi", potvrđuje da je saglasan sa uslovima kupovine na sajtu www.bebili.rs i preuzima obavezu plaćanja poručene robe.
Trgovac je Jelena Jazić PR Bebili | Patrijarha Joanikija 22/26, 11000 Beograd | PIB: 109590063 | Matični broj: 64285971 | Šifra delatnosti: 4791 | Tekući račun: 160-452940-32 Banca Intesa. Prodavac nije u sistemu PDV-a.

Obaveštavamo da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.bebili.rs smatra prodajom na daljinu; Ugovor o prodaji na daljinu možete preuzeti ovde

PORUČIVANJE

Sajt bebili.rs nudi mogućnost brze kupovine bez pravljenja korisničkog naloga. Potrebno je proizvode dodati u korpu i iz korpe pratiti dugme "nastavi" do samog kraja. Ukoliko želite možete se registrovati na: Moj nalog
Po završetku registracije neophodno je aktivirati nalog putem link-a koji šaljemo na email. Sam postupak poručivanja možete pročitati na: Kako poručiti

PROIZVODI I CENE

Sve cene na sajtu su izražene u dinarima. Cene su trenutne i redovno se ažuriraju. Vidljive su na stranici proizvoda, kao i u samoj korpi. Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu i vidljivi su u korpi, kao posebna stavka, a pre završetka same porudžbine.

www.bebili.rs zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni cene ili ukine proizvod na sajtu bez prethodne najave.
Iako se trudimo da boje i slike naših proizvoda na sajtu prikažu što preciznije, mi ne možemo garantovati da će monitor Vašeg računara pravilno/prikladno prikazati boje.

PLAĆANJE

Kupac putem sajta www.bebili.rs porudžbinu može platiti na dva načina:

  • gotovinski (pouzećem) kurirskoj službi prilikom prijema robe
  • putem računa. Kod plaćanja putem računa potrebno je sačekati instrukcije za plaćanje koje šaljemo na e-mail. Po registrovanoj uplati, kupca obaveštavamo telefonskim putem i robu šaljemo na željenu adresu. Ukoliko se uplata ne registruje u roku od 3 radna dana, porudžbinu otkazujemo i obaveštavamo kupca putem email-a.

Kupac klikom na dugme "završi", potvrđuje da je saglasan sa uslovima kupovine na sajtu www.bebili.rs i preuzima obavezu plaćanja poručene robe.

ISPORUKA

Isporuka se vrši isključivo putem kurirske službe na teritoriji Srbije (bez Kosova).Isporuka je besplatna za sve porudžbine preko 3300,00 rsd.

Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan da vizuelno proveri paket. Ukoliko postoji vizuelno oštećenje (nagnječenje, ulubljenje, prelom, rascepana ambalaža) potrebno je odbiti prijem paketa i obavestiti kurirsku službu AKS u roku od 24h kako bi se napravio zapisnik. Takođe, potrebno je obavesiti i nas putem telefona ili email-a.
Uslove isporuke možete pročitati na:  http://bebili.rs/isporuka

REKLAMACIJE

Reklamacije vezane za isporuku robe:

Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan da vizuelno proveri paket. Ukoliko postoji vizuelno oštećenje (nagnječenje, ulubljenje, prelom, rascepana ambalaža) potrebno je odbiti prijem paketa i obavestiti nas u roku od 24h. Ukoliko je oštećenje ustanovljeno nakon prijema paketa potrebno je obavestiti kurirsku službu AKS u roku od 24h kako bi se napravio zapisnik. Takođe, potrebno je obavesiti i nas putem telefona ili email-a u roku od 24h.

Reklamacije vezane za neispravnost, nesaobraznost i pogrešno isporučen proizvod:

Ukoliko kupac po prijemu paketa ustanovi da to nije roba koju je poručio, da je roba neispravna ili postoji nesaobraznost, potrebno je da istu reklamira, tako što popuni obrazac za reklamaciju i pošalje na naš email: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim putem, odgovorićemo Vam na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo potrošača o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka podnošenja iste.

Obrazac za reklamaciju moguće je preuzeti OVDE

Povraćaj novca moguće je izvršiti isključivo na račun kupca.

Ukoliko je oštećenje proizvoda nastalo pogrešnim rukovanjem od strane potrošača, troškove nastale vezane za povraćaj robe preuzima potrošač.

UGOVOR O ODUSTAJANJU

Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana prijema proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor i vrati proizvod. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza osim neposrednih troškova povraćaja robe. U slučaju odustanka od ugovora, kupac ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Cena robe biće vraćena kupcu nakon što roba bude vraćena u sedište trgovca. Trgovac ima pravo da uskrati vraćanje cene ukoliko utvrdi da roba nije u ispravnom stanju zbog toga što je kupac robom neadekvatno ili nepravilno rukovao.
Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalnom neoštećenom pakovanju. Odeća ne sme biti prana, nošena i hemijski tretirana.

Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao odustanak, proizvod se više ne moze vratiti. Trgovac je dužan da kupcu bez odlaganja vrati iznos koji je kupac platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac.

Potrebno je popuniti obrazac o odustajanju koji je moguće preuzeti ovde: obrazac o odustajanju . Popunjen obrazac potrebno je poslati na: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. . Po prijemu obrasca kupcu šaljemo e-mail sa instrukcijama za povraćaj robe. Povraćaj novca moguće je izvršiti isključivo na račun kupca.

 

© 2016 - 2023 Bebili - Sva prava su zadržana.

Cene na sajtu su iskazane u dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima.
Bebili se maksimalno trudi da bude što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost sajta.