Besplatna isporuka za porudžbine preko 3300 RSD

0.00 RSD

Politika Privatnosti

Mi poštujemo Vašu privatnost i razumemo važnost zaštite Vaših podataka. Zaštita privatnosti je veoma važna za nas. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja molimo Vas da nas kontaktirate na: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.
Naša polisa:
Ova pravila se odnose na informacije koje su prikupljene na našem sajtu bebili.rs. Pitanja i odgovori ispod Vam pružaju informaciju o tome koju vrstu informacija prikupljamo od Vas, kako smo zaštitili podatke, kako koristimo te informacije i koji izbor imate o tome kako da koristimo Vaše informacije.
Sajt bebili.rs zadržava pravo da menja pravilnik u bilo koje vreme tako da je poželjno da povremeno proverite pravilnik kako biste bili upućeni u najnovije izmene pravilnika.
Koje informacije prikupljamo o Vama?
Možemo prikupljati lične informacije, kao što su  ime i prezime, e-mail adresa, fizička adresa, broj telefona, datum rođenja i pol deteta i to kada: poručujete putem našeg sajta, putem telefona, socijalnih mreža ili kada sačuvate podatke na našem sajtu, prijavite se za primanje promotivnog materijala putem e-maila, newslettera ili učestvovanjem u takmičenju, promociji ili istraživanju.

Neke od ličnih informacija koje prikupljamo kao što su ime i prezime, adresa, broj telefona, e-mail adresa su neophodni kako bi se napravila porudžbina, odgovorilo na Vaše zahteve ili kako bismo Vas kontaktirali vezano sa porudžbinu ili slanje paketa. Ostale informacije koje zatražimo nisu obavezne i ne morate ih pružiti, ali nam pomažu u pružanju adekvatnih sugestija i ponuda u zavisnosti od Vaše istorije kupovine, godina deteta itd.
Kako koristimo informacije?
Možemo koristiti informacije koje nam date za različite namene kao što su: obrada porudžbine, povraćaj ili zamena robe; da Vas kontaktiramo za nove proizvode, servise, specijalne promocije ukoliko ste se prijavili da učestvujete; u učenju o Vašim željama prilikom kupovine kako bi poboljšali sajt, proizvode i servise i iskustvo prilikom kupovine.

Brisanje podataka:

Vaše podatke možete menjati u bilo kom trenutku u okviru Vašeg naloga. Ukoliko nemate nalog, a želite brisanje Vaših podataka možete poslati zahtev na naš email Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

 

Poslednji put ažurirana: 23.09.2017

© 2016 - 2024 Bebili - Sva prava su zadržana.

Cene na sajtu su iskazane u dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima.
Bebili se maksimalno trudi da bude što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost sajta.