Besplatna isporuka za porudžbine preko 3300 RSD

0.00 RSD

Bebili.rs je registrovana internet prodavnica iza koje stoji jedna mama Jelena. Postojimo od 2016 godine i posvećeni smo budućim roditeljima kao i onima koji to već jesu. Dugoročno iskustvo u radu sa ljudima pretvorili smo u funkcionalnu prodavnicu gde je kupac na prvom mestu. Pažljivo odabrani, kvalitetni proizvodi i ažuran lager je ono što odlikuje našu prodavnicu.

Zašto kupiti baš kod nas?

  • Ažuran lager - Jedno od najčešćih pitanja koje dobijamo je: „Da li ovo zaista imate na lageru?“. Svesni smo da pored brojnih životnih obaveza sigurno ne želite gubiti vreme na poručivanje proizvoda koje neka prodavnica nema na stanju. Zato su naš lager i cene ažurirane na dnevnom nivou. Dakle, sve što vidite na našem sajtu i ima opciju „poruči“, mi to zaista imamo na lageru. Greške su naravno moguće, ali iz iskustva retko se dešavaju.
  • Kupac je na prvom mestu - Svesni smo da proces kupovine ne odlikuje samo izbor proizvoda i cene već i korisnički doživljaj. Trudimo se da ceo proces kupovine bude zaokružen i što jednostavniji za kupca. Pre slanja radi se dupla provera odabranih proizvoda, pažljivo se pakuje i šalje u što kraćem vremenskom roku.
  • Kvalitet proizvoda i slika – U ponudi imamo veliki izbor odeće i opreme za bebe od proverenih domaćih i stranih proizvođača. Sve slike odeće sami slikamo i trudimo se da slike budu što čistije i jasnije kako bi kupac znao šta kupuje. Trudimo se da u opis uključimo što više informacija, počev od materijala, boja i dodatnih elemenata proizvoda.
  • Jednostavnost poručivanja – Ovo se pre svega odnosni uopšteno na poručivanje putem interneta. U današnje vreme mnogo je jednostavnije, a u poslednje vreme i bezbednije poručivati putem interneta. Lako možete pregledati ponudu iz udobnosti Vaše kuće, nemate dodira sa drugim licima, a sve donosi na Vašu adresu kurirska služba. Takođe, ukoliko Vam proizvod ne odgovara lako ga možete zameniti.

Ukoliko niste sigurni da li je to pravi proizvod za Vas ili imate bilo koje druge nedoumice uvek nas možete kontaktirati u bilo koje doba putem socijalnih mreža ili Vibera. Korisnička podrška putem telefona dostupna je u periodu od 10-18h.

Vaš Bebili

 

 

© 2016 - 2024 Bebili - Sva prava su zadržana.

Cene na sajtu su iskazane u dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima.
Bebili se maksimalno trudi da bude što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost sajta.