0.00 RSD

Besplatna isporuka za porudžbine preko 2500 RSD

voli-baby-termofor-za-bebe-ribica-mix
azuran-lager
voli-baby-termofor-za-bebe-ribica-mixvoli-baby-termofor-teddy-bluevoli-baby-termofor-za-bebe-ribica-pakvoli-baby-termofor-za-bebe-ribica-crveni_214067912
Termofori za zagrevanje pomožu u smirivanju grčeva kod beba, a mogu ga koristiti i sportisti, treneri, maseri itd. Konstantno održava temperaturu 40 minuta. Napomena: oblik termofora se može razlikovati u odnosu na sliku u zavisnosti šta trenutno imamo na lageru. Može biti ribica, meda, oblik ...Pročitajte više

Termofor protiv grčeva kod beba

šifra:

6-631_72

755 RSD po komadu
izaberite:


Dostava Besplatna za porudžbine preko 2500 rsd
Isporuka 2 radna dana. Informacije o isporuci
Plaćanje Pouzećem ili putem računa
  • Opis
  • Karakteristike

Termofori za zagrevanje pomožu u smirivanju grčeva kod beba, a mogu ga koristiti i sportisti, treneri, maseri itd. Konstantno održava temperaturu 40 minuta.

Napomena: oblik termofora se može razlikovati u odnosu na sliku u zavisnosti šta trenutno imamo na lageru. Može biti ribica, meda, oblik šake, jagoda itd.

Termofor ne zahteva dodatne izvore zagrevanja niti izvor struje, a pruža korisnu toplotu gde god i kad god je potrebno. Jednostavnim savijanjem male pločice, termofor dostiže temperaturu od oko 50C za nekoliko sekundi. Iskuvavanjem termofora 10 minuta, termofor dobija prvobitni oblik i može se ponovo koristiti.

Pažljivim rukovanjem termofor može da se koristi hiljadama puta.

Sadržina termofora je potpuno bezbedna, nezapaljiva, neotrovna i ekološki bezbedna. TUV testiran.

 

 

Kina
5903407029375
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost sajta.