Besplatna isporuka za porudžbine preko 3300 RSD

0.00 RSD

Termofori za zagrevanje pomožu u smirivanju grčeva kod beba, a mogu ga koristiti i sportisti, treneri, maseri itd. Konstantno održava temperaturu 40 minuta. Napomena: oblik termofora se može razlikovati u odnosu na sliku u zavisnosti šta trenutno imamo na lageru. Može biti ribica, meda, oblik šake, ...Pročitajte više
Termofor protiv grčeva kod beba termofor
955 RSD po komadu

Dostava Besplatna za porudžbine preko 3300 rsd
Isporuka 2 radna dana. Informacije o isporuci
Plaćanje Pouzećem ili putem računa

  • Opis
  • Karakteristike

Termofori za zagrevanje pomožu u smirivanju grčeva kod beba, a mogu ga koristiti i sportisti, treneri, maseri itd. Konstantno održava temperaturu 40 minuta.

Napomena: oblik termofora se može razlikovati u odnosu na sliku u zavisnosti šta trenutno imamo na lageru. Može biti ribica, meda, oblik šake, jagoda, srce itd.

Termofor ne zahteva dodatne izvore zagrevanja niti izvor struje, a pruža korisnu toplotu gde god i kad god je potrebno. Jednostavnim savijanjem male pločice, termofor dostiže temperaturu od oko 50C za nekoliko sekundi. Iskuvavanjem termofora 10 minuta, termofor dobija prvobitni oblik i može se ponovo koristiti.

Pažljivim rukovanjem termofor može da se koristi hiljadama puta.

Sadržina termofora je potpuno bezbedna, nezapaljiva, neotrovna i ekološki bezbedna. TUV testiran.

 

 

Kina
5903407029375

Slični proizvodi

Rezultati 1 - 2 od 2

© 2016 - 2023 Bebili - Sva prava su zadržana.

Cene na sajtu su iskazane u dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima.
Bebili se maksimalno trudi da bude što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost sajta.