Besplatna isporuka za porudžbine preko 2800 RSD

0.00 RSD

Nuk plastična flašica silikon sa indikatorom temperature Anticolic Professional Konačno dobar osećaj u stomačiću. Gutanje vazduha tokom hranjenja je osnovni uzrok tipičnih simptoma grčeva, kao što su gasovi, grčevi u stomaku i konstatni plač. Flašica NUK Anti-Colic Professional je razvijena kako bi ...Pročitajte više
Nuk Flašica sa indikatorom temperature Anti-Colic 0-6m silikon

Šifra proizvoda:

741107
1 185 RSD po komadu

Dostava Besplatna za porudžbine preko 2800 rsd
Isporuka 2 radna dana. Informacije o isporuci
Plaćanje Pouzećem ili putem računa

  • Opis
  • Karakteristike

Nuk plastična flašica silikon sa indikatorom temperature Anticolic Professional

Konačno dobar osećaj u stomačiću. Gutanje vazduha tokom hranjenja je osnovni uzrok tipičnih simptoma grčeva, kao što su gasovi, grčevi u stomaku i konstatni plač. Flašica NUK Anti-Colic Professional je razvijena kako bi pomogla smanjeno gutanje vazduha bebe tokom hranjenja.

Tajna je u ventilacionom sistemu NUK Professional flašice, koji mnogo efikasnije sprečava gutanje vazduha. To je inovativna kombinacija ventila za vaduh i vazdušnog kanala. Ventil za vazduh obezbedjuje stabilnost cucle tokom hranjenja, tako da beba može da se hrani bez prekidanja. Glavni razlog gutanja vazduha je na ovaj način eliminisan. Integrisani vazdušni kanal usmerava vazduh iz ventila, direktno na dno flašice - balončići vazduha ne dolaze u kontakt sa sadržajem flašice. Na ovaj način sprečena je akumulacija vazduha u mleko. Manje vazduha u hrani, znači manje vazduha u bebinom stomačiću. Na ovaj način, flašica pomaže u sprečavanju pojave grčeva. Potvrdjeno od strane stručnjaka i majki.**

Skala na indikatoru na flašici menja boju u zavisnosti od temperature sipanog sadržaja. Ukoliko je hrana previše vruća, plava boja indikatora postaje bela.

Važno: NUK indikator kontrole temperatute je namerno postavljen radi dodatne provere. Ipak, temperaturu hrane bi trebalo dodatno proveriti pre hranjenja. Dodatna provera temperature sadržaja podrazumeva nakapavanje nekoliko kapi hrane na Vašu nadlanicu.

Jedinstvena NUK cucla je oblikovana prema bradavici dojilje. Ostavlja više prostora jeziku i vilici bebe i pruža osećaj koji bebe vole.

Svojom mekom zonom, vrh silikonske cucle optimalno naleže na bebino nepce - za prirodni osećaj tokom hranjenja.

NE PROPUŠTA VAZDUH(moa) zahvaljujući posebnom sistemu ventilacije, tokom hranjenja manje vazduha dolazi do bebinog stomaka. 96% stručnjaka potvrdilo je redukciju vazduha tokom hranjenja**

Ugradjeni indikator kontrole temperature menja boju kada je hrana vruća. U tom slučaju, plava boja na indikatoru postaje bela

Prirodna i prava za bebinu vilicu, izuzetno mekana silikonska cucla, od 0-6 meseci, veličina M (srednji otvor na cucli za veštačko mleko)

Cucla je klinički proverena**(moa) za optimalnu kombinaciju dojenja i hranjenja iz flašice
Napravljeno od visoko-kvalitetnog polipropilena (PP), bez BPA, zapremine 300ml
NUK flašice za bebe proizvedene su u skladu sa Evropskim standardom o bezbednosti EN14350

silikon, plastika
0-6 meseci
silikon
Nemačka
4008600406495
Brend: NukNuk

© 2016 - 2022 Bebili - Sva prava su zadržana.

Cene na sajtu su iskazane u dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima.
Bebili se maksimalno trudi da bude što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost sajta.