0.00 RSD

Besplatna isporuka za porudžbine preko 2500 RSD

pino-set-vozica-sa-prugom
azuran-lager
pino-set-vozica-sa-prugompino-set-vozica-sa-prugom-d1pino-set-vozica-sa-prugom-d2
Set vozića sa prugom - 100% drvo. Ovo je igračka namenjena igrama mašte i uloga, ali zahteva snalažljivost u sklapanju delova u jednu veliku celinu. Naime, prvi zadatak deteta jeste da „izgradi“ prugu od odgovarajućih elemenata. Zatim mora da napravi voz koga čine lokomotiva i dva vagona. ...Pročitajte više

Pino Set vozića sa prugom 3god+

šifra:

8231

-5%2 990 RSD2 841 RSD po komadu


Proizvod trenutno nije na lageru ili je rasprodat
+
Dostava Besplatna za porudžbine preko 2500 rsd
Isporuka 2 radna dana. Informacije o isporuci
Plaćanje Pouzećem ili putem računa
  • Opis
  • Karakteristike

Set vozića sa prugom - 100% drvo.

Ovo je igračka namenjena igrama mašte i uloga, ali zahteva snalažljivost u sklapanju delova u jednu veliku celinu. Naime, prvi zadatak deteta jeste da „izgradi“ prugu od odgovarajućih elemenata. Zatim mora da napravi voz koga čine lokomotiva i dva vagona. Postavljanje eksterijera poslednji je korak u pripremama za početak velikog putovanja.

Ovo je omiljena igra dečaka ali to nikako ne znači da devojčicama ne treba ponuditi mogućnosti igranja sa ovom igračkom, niti dečacima treba zabraniti lutke.

Ukoliko se odrasli umešaju u igru, neka to bude u smislu pomoći, da se osmisli početak, kraj i cilj putovanja. Pored mašinovođe, u vozu mogu da se nađu i različiti putnici, od kojih jedan žuri, drugi spava, treći nosi poklone nekome ko mu jedrag, četvrti se izgubio i želi da se vrati kući i sl. Pomozite detetu da osmisli različite uloge i igrajte se zajedno sa njim.

  • Dimenzije pruge: 57×25.5×1.2 cm
  • Uzrast: za decu stariju od 3 godine.
  • 36 delova


Brend: Pino toysPino toys
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost sajta.