0.00 RSD

Besplatna isporuka za porudžbine preko 2500 RSD

pino-edukativne-kocke-blokovi-100
azuran-lager
pino-edukativne-kocke-blokovi-100pino-edukativne-kocke-blokovi-100-d1pino-edukativne-kocke-blokovi-100-d2pino-edukativne-kocke-blokovi-100-pakovanje
Ovo je jedna od „najuniverzalnijih“ drvenih igračaka, zato što se njome mogu igrati deca različitih uzrasta. Set se sastoji od 100 drvenih elemenata. Napravljen je od kvalitetnog drveta i boja na vodenoj bazi. Uzrast: 12meseci+U svakoj fazi razvoja, ovakve kocke-konstruktori pružaju detetu ...Pročitajte više

Pino Drvene edukativne kocke-blokovi 100kom

šifra:

8477

2 269 RSD po komadu


Proizvod trenutno nije na lageru ili je rasprodat
+
Dostava Besplatna za porudžbine preko 2500 rsd
Isporuka 2 radna dana. Informacije o isporuci
Plaćanje Pouzećem ili putem računa
  • Opis
  • Karakteristike

Ovo je jedna od „najuniverzalnijih“ drvenih igračaka, zato što se njome mogu igrati deca različitih uzrasta. Set se sastoji od 100 drvenih elemenata. Napravljen je od kvalitetnog drveta i boja na vodenoj bazi.

Uzrast: 12meseci+

U svakoj fazi razvoja, ovakve kocke-konstruktori pružaju detetu različite mogućnosti za igru i otkrivanje sveta koji ga okružuje – razlikovanje boja i geometrijskih oblika,  razvoj fine motorike, osećaja za prostor, ravnotežu, planiranje i logiku.

Prvi korak ka otkrivanju geometrijskih oblika jeste igra malog deteta sa konstruktorima čiji elementi predstavljaju različite geometrijske oblike. Građenje ovakvim materijalom omogućava detetu da otkrije razliku između valjka i kocke, kvadrata i piramide i tako dalje.

Na početku igre nemojte insistirati na nazivima pojedinih geometrijskih oblika. To će dete naučiti kasnije. Dovoljno je da gradi, ispituje, posmatra, uočava sličnosti i razlike.
Pre nego što napravi svoju prvu „građevinu“ ,  vašem detetu će sasvim zanimljiva zabava i izazov biti ubacivanje elemenata kroz otvore na poklopcu kutije.

Kada vaš mališan dovoljno istraži elemente i shvati da njima može praviti razne kreacije iz svog okruženja ili mašte – igra je tek počela. Tada ga podstaknite da konstruiše kuće, mostove, zamkove, vozove…

Dodatna vrednost ovih kocki su ilustracije slova i brojeva koje će vašeg mališana spontano uvesti u svet slova, reči, brojki i brojanja.


Brend: Pino toysPino toys
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost sajta.