0.00 RSD

Besplatna isporuka za porudžbine preko 2500 RSD

Ovo je jedna od „najuniverzalnijih“ drvenih igračaka, zato što se njome mogu igrati deca različitih uzrasta. Set se sastoji od 100 drvenih elemenata. Napravljen je od kvalitetnog drveta i boja na vodenoj bazi. Uzrast: 12meseci+U svakoj fazi razvoja, ovakve kocke-konstruktori pružaju detetu različit ...Pročitajte više
Pino Drvene edukativne kocke-blokovi 100kom

šifra:

8477
2 269 RSD po komadu

Proizvod trenutno nije na lageru ili je rasprodat
+
Dostava Besplatna za porudžbine preko 2500 rsd
Isporuka 2 radna dana. Informacije o isporuci
Plaćanje Pouzećem ili putem računa

  • Opis
  • Karakteristike

Ovo je jedna od „najuniverzalnijih“ drvenih igračaka, zato što se njome mogu igrati deca različitih uzrasta. Set se sastoji od 100 drvenih elemenata. Napravljen je od kvalitetnog drveta i boja na vodenoj bazi.

Uzrast: 12meseci+

U svakoj fazi razvoja, ovakve kocke-konstruktori pružaju detetu različite mogućnosti za igru i otkrivanje sveta koji ga okružuje – razlikovanje boja i geometrijskih oblika,  razvoj fine motorike, osećaja za prostor, ravnotežu, planiranje i logiku.

Prvi korak ka otkrivanju geometrijskih oblika jeste igra malog deteta sa konstruktorima čiji elementi predstavljaju različite geometrijske oblike. Građenje ovakvim materijalom omogućava detetu da otkrije razliku između valjka i kocke, kvadrata i piramide i tako dalje.

Na početku igre nemojte insistirati na nazivima pojedinih geometrijskih oblika. To će dete naučiti kasnije. Dovoljno je da gradi, ispituje, posmatra, uočava sličnosti i razlike.
Pre nego što napravi svoju prvu „građevinu“ ,  vašem detetu će sasvim zanimljiva zabava i izazov biti ubacivanje elemenata kroz otvore na poklopcu kutije.

Kada vaš mališan dovoljno istraži elemente i shvati da njima može praviti razne kreacije iz svog okruženja ili mašte – igra je tek počela. Tada ga podstaknite da konstruiše kuće, mostove, zamkove, vozove…

Dodatna vrednost ovih kocki su ilustracije slova i brojeva koje će vašeg mališana spontano uvesti u svet slova, reči, brojki i brojanja.


Brend: Pino toysPino toys
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost sajta.